DROP YOUR LINK HERE

Saturday, September 24, 2011

marriage


Hello.
Aku rasa aku tak dapat la nak menggunakan 'aku' dgn bagus di dalam post. Aku macam lebih suka menggunakan saya. Nampak lebih sopan. :)

Saya tak dapat tidur dan macam biasala saya pergi la berjalan2 di sekitar blog kawan dan fb kawan2 saya. 
Apa yang sedar sepanjang jalan2 tu ialah byk kawan2 saya sekarang ni dah mendirikan rumahtangga.
Harap2 diaorang bahagia la kan. :)

Tapi bila orang yang suka mengutuk orang yang kahwin muda ni gedik gatal la , saya kurang suka la. Saya tahu masing2 ada pendapat. Dan ini adalah pendapat saya. Kira bagus la diaorang kahwin dari buat maksiat kan. Ke hulu ke hilir berkepit sampai 5 6 thn , TUP TUP breakup. Takda guna juga kan?

Mak saya pun kahwin muda dan sekarang dia pun masih muda , masih kerja and ada anak yang dah bekerja. 
Tak payah susah2 nak bagi anak dia ni duit dah. Hahaha.

Saya kalau boleh pun nak juga kahwin awal juga,duduk rumah goyang kaki, itupun kalau dapat yang tua kaya. HAHAHAA.
Gurau je la. 26 27 adalah masa yang sesuai utk saya menamatkan zaman bujang. :P
Sebab masa tu saya dah besar sikit kot. Dah suka budak2 kot. Dah bertambah rajin kot. 

Jangan la kutuk2 ibumuda ni k
Kira bagus diaorang kahwin dari buat zina lepas tu pregnant then buang baby pula.

Saya doakan kawan2 saya yang dah ada family tu berbahagia sampai ke cucu cicit. <3


Man’s love
ada kaitan ke? hahha . peace!
thanks to pakcik Google.




p.s ; saya suka kamu semua. ;]

Photobucket

6 orang kiud berbicara:

nik rosmawati said...

setuju dengan pendapat kamoo.tak perlu nak kutuk org yg kawen muda gatal.kita kena berbalik pada jdh.
Allah dah tentukan jdh kita.kalau seru sampai awl.kita kena la terima kan :)

Aida Azryn said...

amboi2.. siap de target bila nak kawen ye. hiks. bagus. :D

niesh™ said...

@nik rosmawati betul2. seru dah sampai. :) bgs la kan, ada orang jaga.

niesh™ said...

@Aida Azryn harus ada. :)

cik mun said...

betul tu..ni nak kahwin awal ni..hikhik

niesh™ said...

@cik mun haha. dah da calon ke?