DROP YOUR LINK HERE

Monday, September 19, 2011

khas utk kawu

post kali tk aku mk cakap sarawak sebab aku xpuas hati dgn seseorang n aku xdpt padah sbb aku malas mk berkelaie dgn orang ya tapi masih juak nangga muka nya. huh. 

aku xpernah jumpa orang macam ko bha. lelaki bermulut macam apa jak. aku boleh d mbak bergurau tapi aku sensitif. gurau2 pun ada limit.

first thing ko molah ku kecik hati ialah bila ko madah 'knk marah nangis,sikit2 nangis'
aku ada post sal aku nangis kan kat ctok jd maybe mulut2 yang nangga aku nangis madah dgn nya kot.
ko kesah pa ku nangis? ada ku nyusah ko? aku masih 19 ok bkn macam ko dah tua p pange macam biak bodo blm tauk pk. aku nangis sebab aku xsuka di plah macam ya. sdg manager x neriak aku gya. mok jadi pemimpin xperlu mk teriak2 orang. 

2nd thing ko molah aku rasa kin menyampah dgn ko bila ko bgurau 18sx. aku xsuka. aku xlucah macam kw. 

3rd thing ialah pagi tadi yang aku sangat2 xpuas hati tp aku xmk balas. 
'ko tk dalam gambar rugged tapi bna x pun'
sukati aku la mun aku dalam gambar rugged? ada gambar aku nyusah kw meh? FYI,aku rugged dalam gambar sbb aku jadi diri aku sebenar. aku pake tshirt seluar jeans. masa kerja aku pake bju kurung,blouse jak. memang la. aku blm brapa mampu nak meli kemeja byk2 gk. aku tauk aku clerk bkn executive macam kw. ko rasa ko kacak gilak nganok orang macam ya? ko rasa gf ko kacak gilak meh? nk macam tong gas ya?
aku xmk nganok gf ko sbb nya x bsalah. aku pun hairan pahal nya mk laki bmulut macam kw. wpun aku xrugged ka xkacak ka still juak ada orang mk aku. 

utk kw lelaki bmulut biadap , insaf lah. aku rasa ko x rock dgn mulut macam ya. jujur pun xmacam ya. once kita menjatuhkan air muka orang,bdosa dah kita. aku xmk cr hal di tempat kerja mun x aku memang dah lawan ko balit.

aku xkesah ko baca sak ko tauk dan xmk bckp dgn aku gk.

yang benar,

4 orang kiud berbicara:

~cik tiram~ said...

sabar ye... laki camtu mmg grrrrr

Amni said...

hee.. langsung ssik rugget mun laki gago hal opuan.. hahaha.. tedah nya lok... nya suka kitak li nak niesh.. tp sik dapat ya lah moha... =p

niesh™ said...

@~cik tiram~ paham bhs sarawak ek? hihi. lelaki tu memang melampau.

niesh™ said...

@Amni sis, nya dah kahwin, dah da wife p olah nya nang tootttallly teruk bg kmk.