DROP YOUR LINK HERE

Sunday, September 18, 2011

aku tak suka la!

hello :) 
hari ni nak mengutuk. kadang2 aku rasa blog ni macam tempat meluahkan perasaan marah la pula. hahaha

semua orang ada facebook kan? admit saja yang kita semua stalker sebab semua benda keluar di news feed kan. 
kadang2 aku pandai menyampah tengok budak2 belasan tahun yang tukar boyfriend macam baju. dulu dgn si A pun cakap cinta mati. sekarang ni dgn si B pun cakap cinta mati.
update status pasal kisah cinta bahagia dgn bf. yang b'wall babi mami.  
please la budak2, u all masih budak2. masa masih panjang lagi.

bila nak blogwalking terkena blog ya berat. aku tak cakap la blog aku ni tak berat tapi tak la seberat blog engkau2 tu. sorry kalau terasa. hihi. kalau nak orang selalu visit blog kau , tlg kasi ringan sikit. aku ni guna bb murah je bayar bulan, so speed tak laju.

sekarang ni unique visitor dkt blog aku dah makin kurang. dan aku tak tahu macam mana nak naikkan kefamousan blog aku ni lagi. sebab aku malas nak blogwalking sebab selalu terkena situasi kat atas tu. huaaaaa.

actually banyak benda yang membuat aku menyampah tapi nanti panjang betul karangan aku ni. hahha.

ni je la. bye.

2 orang kiud berbicara:

•♥.• nurrul ♥•..• said...

hahahhaa.. betul3... nyampah tuh.. main pakai buang aje... senyap2 sudah lah.. mcm dy seowg aje ada bf/gf kan ? :)

•♥.• nurrul ♥•..• said...

ada yg salah ikut step kot... cube buat sekali... hmm.. tahu tak nak amek blog id ??