DROP YOUR LINK HERE

Friday, September 16, 2011

aku mok orang ya!!

Salam 1Malaysia :)
Mulai hari ni, tak nak la guna saya saya. Its to formal :) So,nak guna aku la. Lagi senang nak mengutuk.
Hahaa.
So, Hari ni aku offday sbb hari ni kan public holiday. Cakap nak tidur sepanjang hari tapi tak juga tidur. Sebaliknya aku pergi main game facebook pula. 
Nak sms tak da kredit. Nak reload tak da duit.
Kesian kan?
Harap bulan depan nasib aku bertambah baik la kan.Tak pokai2 macam ni. Huaaaa.

Tadi aku jalan2 la pergi facebook SiGarang. Terjumpa la benda yang tak best. Huhhh.
Tak suka tau. Tapi benda tu macam simple je. Perlu ka nak jealous? Tak kesah la. Aku nak jealous jugak.

SiGarang upload gambar dan ikan besar.
Aku tak kesah kalau perempuan nak komen ke apa tapi jgn nak mengatal la.
Blh lagi siap komen ' AKU TAKNAK IKAN,AKU NAK ORANG TU.HAHAHA'
Aku tak peduli kau nak main2 ke, gurau2 ke, maybe SiGarang boleh terima TAPI aku tak boleh terima. 
NO NO NO NO !

Dgn selamba je aku komen balik dkt situ, first time ni aku buat macam tu. 
Biarlah SiGarang nak marah, aku tak kesah. Sebab aku tersangat nyee jeles. GRRR.
Sampai sekarang aku tunggu perempuan tu balas,tapi tak balas pun. 

Aku tak kesah orang cakap aku kuat cemburu kuat kontrol ke apa semua. Janji aku puas. Huahuahua.
Blm pernah lagi la aku rasa aku pergi menyebok di FB SiGarang ni sebab selalu aku rasa orang2 yang komen tu baik2 semua , takda yang over macam tu.

Aku ulang balik ek, Aku tak kesah kau main2 ke, gurau2 ke, Aku tetap tak suka.
Sekian , Terima Kasih.


p/s ; sorryjuesebabkmktlampauemosi:(

4 orang kiud berbicara:

azah87 said...

hehe..go on jer..p jgn emo sgt k..hehehe..gO2 jia yOu!!

taliff said...

Sabar k...sabar separuh dari Iman~~~

Alyssa Leona said...

mpuan mcm ya gatal...dsperate glak mk crik grek smpei grek urg pun mk mnggatal...correct me if im wrong my fren but girl mcm ya make us vomit on their faces...!!!

niesh™ said...

memang tengah bersabar ni. hahaha. sungguh desperate sekali orang macam tu.