DROP YOUR LINK HERE

Tuesday, January 11, 2011

aku nak cakap jugak FT aku menang ;D

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ;)
Walaupun agak lambat saya mengemparkan kisah ni,Tapi saya tak kisah.
Saya kan minat FT , mesti la nak update pasal dia. HAHAHA.

AJL malam tu macam tak percaya je si Ana Raffali boleh menang,Tapi mungkin dah rezeki dia kan. Terima je la. Tak nak cakap pasal tu. Nak cakap pasal FT juak..

Actually saya sendiri pun tak tahu kenapa dia boleh menang. Hahaha. Persembahan terbaik pula tu.
Maybe ada la sebab dia tu kan. Juri je yang tahu.

Faizal Tahir memang sentiasa ada di hati ;)

LAYAN ;D



7 orang kiud berbicara:

miss_neeya said...

SOKONG...!!!!!! :)

Yann Mazian said...

hehe. kmk pun sik cayak ana rafali memang deng. rezeki nya..
nang hanyut mek ngga FT nyanyi malam ya. sora power gilos. hehe. :D

Fane Davis said...

huhu....rugi saya tidak dapat tengo...

Fane Davis said...

huhu....rugi saya tidak dapat tengo...

fLo said...

mek xsokong sapa2..hahaha...xminat glak..

tim said...

love FT..!!

Amni said...

tolong... boh anok nya.. kamek minatnya.. seriusssssss.... =P