DROP YOUR LINK HERE

Tuesday, January 18, 2011

:(



Assalamualaikum dan Selamat Tengahari

 Actually tak tahu nak buat tajuk entry apa. Hmm.
Lama dah Niesh tak update kan. Huaa. Sorry la k.
 Takda online.
  
Kat Miri sekarang ni balik2 ujan je. HUHUHU.
 Risau rasanya sbb Niesh tinggal dgn nenek, dan blakang rumah nenek tu ada bukit. Hujan2 macam ni selalu je jadi landslide. Harap2 dijauhkanlah. Palis2..

 Takda latest news pasal Niesh. Sama jak. Macam mkin teruk je.
 Bila saya fikir balik semua benda, Huish.
 Saya rasa saya cukup teruk.
 I'm 20 this year and I still doesn't know what I will become after this :(
Sedih x? HUHUHU
 Bila check2 U td, sedar2 je saya dah terlepas nak apply Dip Intake. Huaaaaaaaa. Sedih nya jiwa raga ni.
 Saya rasa jalan yang ditentukan untuk saya ialah bekerja kot.

Orang cakap senang la madah aku pemalas la, milih keja la. 
Mulut memang senang berkata2.
 Cuba ko rasa apa aku rasa lok.
 Bok tauk gne.
sejujurnya aku masih mok blaja.



2 orang kiud berbicara:

tim said...

theres always a chance..chill

enjoy ur time now..

niesh™ said...

thanks tim :)