DROP YOUR LINK HERE

Thursday, January 06, 2011

ada yg tak kena


 Assalamualaikum && Selamat Tengahari..

 Actually hari ni niesh plan nak cari kerja, tp stuck lagi. Nang dasar pemalas oo. Hahaha. Xgago ku ko madah ku pemalas. 

 Ok. Sebenarnya kan semenjak dua menjak ni , saya rasa ada yang lain je dgn kehidupan saya di blog ni..
 Kenapa saya cakap macam tu? Sbb bila saya tgk shoutbox saya kan, sikit je yang link di bagi tu mengarah ke blogspot, yang lain tu suma pelik2. 
 Ada sesiapa blh bg tahu saya tak knapa macam tu? 
 Saya bukan apa, saya takut nak click, nanti terlink ke tempat yang tak sepatutnya, Ishh2.
 Lain kali bg la link btol2 k. Jgn yang pelik2 itu. 

 Lagi satu yang menghairankan saya, follower2 blog saya ni masih wujud ke tidak sbnarnya?
 Macam yang salu komen entry saya pun macam bkn follower saya je. Hairan kan. 
 Jika anda follower yang masih bbloging, tolongla aktifkan diri anda ok? 
Jgn la follow org sbb nak dapat follow balik ye. Kesian entry org tu tak dibaca, letih dia taip. :)
 Jika terkasar bahasa, saya minta maaf :)


p/s : saya nak buat blog ni page dkt fb la. hihi. blh tlg like? hihi

7 orang kiud berbicara:

fLo said...

errkk..jgn sukati click..lain kua lak...hahahha.......mek ngga tang pepelik juak kt shoutbox ktk ya...huhuhuhu...

bh mek asa cdak xda komen gago cr keja nk...ktk xpg cr keja bh ritok...hehehehe........

VIVIAN said...

hehh pelik2 jak org komen kt shout ktk ow..spam la ya kali..

niesh™ said...

flo : yala, pelik nak. cne ndak dtg cdak ya ka. haha. aduh, harap2 keja xda kosong gk. haha. xdala. esok mesti kmk g crik keja. :D

vivian : yala mek tkt. cam plik2 jak cdak ya. mek visit nk url nya btol ajak, mun x btol yaa, x mek click. haha.

cik zaza said...

a'ah sejak kebelakangan ni byk spam dr entah sape pun xtau.. awak tau, kat fs pn ada..huhu

MingMing said...

iboh dilalek jak deng. lak direct gi page ya lak.. hoho. mun cam kmk make wifi u, kenak block jak nama kmk lak. uhu

Amni said...

sik perlu ada shoutbox ya la deng.. bila ada nak, kurang la urang komen entri kitak.. hehehehe... =p kerja kat supermarket dolok pun sik hal deng.... kelak mintak kerja lain sidak mesti terharu bila kitak sanggup kerja susah2 dolok.. mena.. bos mek madah kedak ya bah...

niesh™ said...

cik zaza : kat fs ada gak ek? ish, pa la bnda tu ek.

ming : yala. boring dah mek tga shoutbox mek ya. nang plek2 aie. bia jak cdak la oo.

amni : yaala oww. dtg2 jak mtk follow d shoutbox ya. pa ka gya. xska kmk bha. mula2 bblog lok kmk gya juak. p xla mejal kdak cdak ya.

kmk pun plan mk cr keja simple jak. mun nak nggu kdak d mk kmk. xkeja la kmk.