DROP YOUR LINK HERE

Wednesday, January 05, 2011

aku seorang penganggur



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)

Harap2 semua orang dalam keadaan sihat yee. 
Aku seorang penganggur. Ceh. Pake aku bha. :) Hmm.
Saya berusia 20thn, lulus spm dgn semua kredit, masuk Matriks, tapi kecundang dan sekarang jadi penganggur. Huaaa.

Stress nya. Hantar form sana sini dah. Dah nak dkt setahun Anisthesia ini menganggur. Huaaa.
Adakah saya tidak bersungguh2 mencari kerja ataupun blm ada rezeki ?

Bila nak sedapkan hati, saya sendiri akan kata blm rezeki lagi. Mungkin kan. Saya mungkin perlu sedikit bersabar. Tak lama lagi kot. 

Balik2 je post pasal diri saya kan. huaa. Minta maaf reader. Saya akan cuba usahakan cari topik yang anda minat ok?


p/s : doakan saya dapat kerja cepat2 okeh.

8 orang kiud berbicara:

Yann Mazian said...

saba jak deng.. belom ada rezeki kali... saba keyh.. banyak2 berdoa ngn Tuhan, mudahan dimurahkan rezeki... :)

niesh™ said...

yala. huhu. kmk bsbr la tk deng. harap2 pastok dpt la keja.

~cik tiram~ said...

moga cepat dapat keje..
dapat gaji bole belanje.
eheh. :D

fLo said...

gney bleh kecundang d matriks....repeat gak...=p

xpa apply jak mana keja ada sure ada rezeki ktk...=p

Amni said...

bukan gerek mek yang nyanyi lagu jam putih ya deng... tunang kamek.. hehehe... =P

all the best for this new year.... =0

kerja apa2 lok deng... asal ada pengalaman k kerja lebih bagus kelak... =0

RaMa-RaMa Fareeza said...

trylah write in bnyak2 via email or post....mesti dpt punya..

RaMa-RaMa Fareeza said...

gud luck :D

niesh™ said...

flo : grk mek dlok soh repeat p mmandangkan math kmk tk nang terok nak,ya kmk x repeat,p dhya asa nyesal juak. p xpala, dh jadi bha.hhaha

amni : awok eh. ada mek baca d blog tunang ktk hr ya. babo na kmk tk. haha. yala, mun xda pngalaman org xmk amik keja kan. huhu