DROP YOUR LINK HERE

Wednesday, October 20, 2010

sorry ~~

Hai semua, Assalamualaikum .

Maybe dalam masa terdekat ni saya susah nak follow orang sikit, Sebab saya dah capai limit maksimum follow blog orang. Jadi, terpaksa la unfollow blog2 yang tak aktif dan tak lama dah update.
Tapi saya belum ada masa nak check lagi semua tu, Esok atau lusa la saya start mission saya tu.
Malam ni nak tidur awal , nak prepare utk besok.

Sebenarnya saya pun tak sangka ada limit nak follow orang ni. Huh, Sepatutnya, tak payah la nak da limit2 ni.
Letih la saya nak check satu2 blog ni nanti ;(





2 orang kiud berbicara:

MingMing said...

da limit? bapa kah owh?

niesh™ said...

300 blog asa mek. apa la mk limit2, lelah gk mk g cr blog nk x aktif.