DROP YOUR LINK HERE

Friday, September 09, 2011

anis tension

selamat tengahari :)
lama dah niesh tak post kan. perasaan bercelaru membuat malas nak online. 
so, tadi saya pergi klinik sebab 2 3 hari ni kepala bisa betul. asal angkat je rasa berat semacam je kepala ni. masa tengah photocopy barang pandai rasa nak pitam pula.

beberapa hari ni ada problem sikit. mungkin sebab tu kot. sebelum ni ada la sakit macam ni tapi tak juga saya ke klinik. hari ni dah tak tahan dah. so,pergi je la.

saya pergi la ke klinik kerajaan. doktor kali ni sangat baik la. memang dia check sangat detail,sampai saya cakap saya macam rabun pun dia suruh saya pergi ke bilik yang khas utk pemeriksaan mata. 
last2 tu, dia cakap saya ni tak apa2. tension mungkin.

so,dia bagi saya ubat tahan sakit dan trisilox. hmm. nak kena makan ubat lagi. tapi alhamdullillah la sebab bukan masalah kronik kan. 

lepas ni malas la nak ambil berat dgn banyak perkara. nanti saya pula yang sakit,orang lain sihat pula kan.

muka stress tunggu bus belum jalan. 

1 orang kiud berbicara:

•♥.• nurrul ♥•..• said...

sabar jelah :) semoga hilang 10sian...