DROP YOUR LINK HERE

Sunday, August 21, 2011



Banyak pula idea saya hari ni kan :)
Entah la , tiba2 je hari ni banyak benda saya nak luahkan dan takda orang pun yang nak dengar. Jadi, blog la bestfriend saya yang tak pernah menghampakan saya. :P

Saya rasa saya ni kuat menghadapi dugaan. Saya boleh bertahan kira2 lebih half year utk mperjuangkan long distance saya dulu. Banyak yang saya belajar masa tu. Dengan keputusan berani mati saya meminta putus sebab saya dah tak tahan nak bergaduh hari2. Saya admit , semua punca pergaduhan datang dari sikap saya yang agak terlampau manja dan mengada2. 

Saya taknak dia sengsara dgn gf yang sangat kuat merengek,meragam macam saya :/

Lepas tu , saya terjumpa , terkenal , terapat pula dgn boyfriend saya sekarang. And saya tak pernah terfikir akan terjadi lagi long distance. Tapi , benda tu terjadi lagi.
Mungkin saya ni ditakdirkan utk long distance agaknya kan?

Kali ni saya lebih banyak mendiamkan diri selagi saya mampu. 
Bila saya marah, saya stop sms. Bila saya rasa jealous, saya malas nak fikir. 
Bila saya lebih banyak mendiamkan diri memang takkan terjadi pergaduhan sebab semua tu start dari saya. 

Tapi sampai bila nak simpan dalam hati kan. 
I wonder.

2 orang kiud berbicara:

anitadiana said...

kak ita baca..boleh lah ..kuat..gak lah kan..tapi tang manja tu mcm ne laK...

Amni said...

hemmmm..... kamek pun long distance relationship dear... bila jauh nang akan banyak pikey la... tapi sibukkan dirik la better... sik la susah ati.. sik la kelai...=)