DROP YOUR LINK HERE

Monday, June 13, 2011

again.. ldr,i hate u..




Salam 1 Malaysia :)

 Saya nak update :D Hihihihi.
So.. Apa yang terbaru pasal saya? Tidak ada yang terbaru.
 Cuma saya sekarang ada hubungan jarak jauh yang saya tak suka dan tak hingin nak terlibat tu. Tapi terpaksa juga terlibat lagi.

 Takla  jauh sangat kan kalau KK dgn Miri, tapi mungkin setelah setahun merasa long distance yang menyakitkan.. Saya masih fobia.
Kalau boleh saya tak nak dia pergi sana.Tapi dah kerja,apa la yang mampu saya buat kan.

 Orang,human being.. memang akan sentiasa berubah.. Takkan sentiasa sama. Perubahan ini lah yang saya takutkan. Setiap kali ada sedikit perubahan, saya rasa nak butakan mata , pekak kan telinga dan diam membisu. Dan berharap.. Esok pagi saya bangun semuanya kembali macam biasa.

 I know u didnt read my blog. Sebab x on9 cnun :P
 So dapatla meluahkan rasa2 dalam jiwa raga :(

 Actually.. Saya tidak pernah menjangka akan terkena long distance lagi. Sebab SiGarang kan exec saya.. Tapi orang ada cakap, kita takkan tahu apa jadi. Tiba2 macam2 jadi. Lepas tu, dia dapat kerja baru and nak pergi training jauh2.
 Macam rasa lemas je dengar tapi itulah kenyataan. 

 Itu dah nasib dia.. Dan saya sebagai supporter saja. Apa yang dia rasa baik utk dia, baik la tu.
 :)

 I really miss him.



2 orang kiud berbicara:

Danial Ikhwan Jaafar said...

be strong niesh! patut la status kat fb bunyi macam orang sedih/jiwang hehehe

=)

niesh™ said...

biasala danial. huhuhu. dah biasa juga la. tapi ma;cam terkejut ada juga. terima je :)