DROP YOUR LINK HERE

Tuesday, May 17, 2011

random

 Salam 1 Malaysia.
 Ok. Tadi saya cakap saya nak cari idea. So sekarang saya tengah memerah otak saya. Ceh.

 Semenjak saya dah kerja ni jumpa banyak orang. Banyak benda baru yang saya dapat. Dan saya pun mula berfikiran matang. Chewah! ahahah. Bila saya tengok usia saya, kadang2 macam terlalu muda je dibanding dengan yang sama dgn saya kerja. Mungkin sebab itu saya makin matang. Dan makin suka budak2 , nak ada family.

 Ada yang sama dengan saya dekat sana, pregnant, geli tengok perut dia tapi setiap kali dia cakap baby tu tendang2 nak jugak tahu macam mana rasa dia. Tapi saya masih muda la :) Hahahaha. I need to enjoy my life. 
Kalau dapat saya nak kembar la. Sekali jalan je :) 
Hahahahhaha. 

credit to Google :)

Apa lagi nak cerita ye ? Huaaa. Nanti saya cari dulu. Perah dulu idea ni :)


 

2 orang kiud berbicara:

Mimie said...

me too selalu berangan nak anak kembar.hehe :)

Have a nice day

AiDa AzRyN said...

sila perah laju2.. huhu.. :P