DROP YOUR LINK HERE

Saturday, December 25, 2010

saya gila kamu Faizal Tahir ;)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Dah baca kan entry di atas? Okey la kalau dah baca. Hihi.
Semalam ada Anugerah Skrin dkt TV3 . Saya before tu pergi keluar kejap, jalan2, Beli cd Super Junior && SNSD :) ahha. dkt Chop Soon Seng, kalau org Miri, tahu la pa Chop Soon Seng tu :)
Cd cetak rompak yee . opppsss :D

Okey, Berbalik pada cerita tadi. Tengah jalan2 tu, tiba tengok jam tak lama lagi anugerah tu nak start, punya la cepat saya nak balik.
Sampai2 je rumah terus tengok tv, nsib bkn FT yang opening, kalau tak , aduh, memang rugi la saya ..
Punya la lama saya tunggu...
Tunggu dan terus tunggu..
Sampai anugerah yang utama dah diberi pun , abg FT pun blm muncul.
Huuuuaaaaaa...

Masa tu mmg saya fikir saya salah dgr la pasal si FT tu adaa perform,
Tapi..
Nasib baik saya blm pergi masuk bilik lagi.. Sbb si FT terus perform last skali.

Punyalah hebat dan grand cara dia datang, siap dari kereta lagi dah di ambil video dia. Mmg macam hebat la tapi saya tak suka perfomance dia. Maybe sbb lagu tu blm biasa didengar lagi. Dan dia punya lagu sekejap je..
Huhuhu.
Tak kisah la janji dapat tgk dia :D



credits : facebook/FaizalTahir


p/s : saya tetap minat korea jugak ek, hihihi. :D 



7 orang kiud berbicara:

AiDa AzRyN said...

aida suka ft! :D

niesh™ said...

sama la kita :)

cik zaza said...

suke dgr suara dia..hehe..
tp smlm tu dia dtg lmbt ke saje2 je?huhu

niesh™ said...

zaza : saya rasa dia ada event lain kot sblm tu. hihi

Nay said...

auwww .. ft ... LOVE HIM !!! hee ~

Naisophon X said...

Best ka Faizal Tahir? Eee...

niesh™ said...

Nay : dia punya lagu best kn, untung wife dia dpt laki mcm tu. hari2 blh dgar lagu best live. hahha

Naisophon X : lagu dia best.