DROP YOUR LINK HERE

Tuesday, December 14, 2010

my new ketaksuban :)

Assalamualaikum dan selamat petang semua :)

 Nampak sudah tajuk entry di atas? Hhaha. Ok. Selama ni saya fikir saya akan sentiasa setia dgn Super Junior sbb group2 kpop yang lain tak berapa menarik minat saya, Hahaha.
 Tapi memandangkan saya ni addict dgn cerita You're Beautiful, dan terlalu minat dgn watak Kang Shin Woo. Hahaha. Saya pun terjatuh lah hati dgn CNBlue lagi ;)
 Mula2 tu tak la taksub sangat, tapi saya mmg download lagu CNBlue, tapi start je saya tgk WGM SweetPotatoes Couple, Ada la member CNBlue yang lain terselit, Mmg tjatuh la hati saya terus melihat diaorang. Hhhaha.

 Kalau tak minat Kpop , jangan baca. Kutukan tidak dapat diterima :D

Ok, sambung balik. Stelah itu la , saya semakin mgilai diaorang.Macam nak tengok diaorang je hari2.
 Kira CNBlue second band boy Korea la. Diaorang tak menari macam SuperJunior. Diaorang tak pandai menari pun. ahahha, diaorang ni main alat musik je.

Ini detail2 diaorang :)
copy and paste sahaja ^^
♥ Name: Jung Yong Hwa (정용화)
Birthdate: 22/06/1989
Position: Leader, Guitar & Vocal
Height: 180cm
Weight: 63kg
Blood Type: A

♥ Name: Lee Jong Hyun (이종현)
Birthdate: 15/05/1990
Position: Guitar & Vocal
Height: 182cm
Weight: 64kg
Blood Type: O

♥ Name: Kang Min Hyuk (강민혁)
Birthdate: 28/06/1991
Position: Drummer
Height: 184cm
Weight: 60kg
Blood Type: A

♥ Name: Lee JungShin (이정신)
Birthdate: 15/09/1991
Position: Bassist
Height: 186cm
Weight: 66kg
Blood Type: A


Terima Kasih Pakcik Google :D



 JungShin,JongHyun,YongHwa,MinHyuk


 MinHyuk,YongHwa,JongHyun,JungShin

one of my favourite song :)

 Love Light




p/s : siapa yang minat Kpop boleh cari saya di Twitter :D


7 orang kiud berbicara:

Lia Edwin said...

mek suka..mek suka..

~cik tiram~ said...

adik saye minat giler kpop..tiap2 ari mengadap tb cite korea,bukak utube carik kpop.heh..hee...:D

niesh™ said...

lia : best nak? :D

cik tiram : hehe. kpop sdg menguasai kita. :D

cik zaza said...

uwaaa!!!!my lee jonghyun!!! xD

tim said...

cnblue pun best

azieda razak said...

saya suka yong hwa... malangnya dia lebih muda dr saya... :(

niesh™ said...

cik zaza : ehem ehem. saya punya jugak lee jonghyun :DD

tim : best tim. lagu cdak best :D

azieda : takpa la tu. hihihi. saya suka tingkahlaku yonghwa. sweeet :D