DROP YOUR LINK HERE

Saturday, October 02, 2010

i adore him :) awww




Selamat petang semua! Keadaan bosan dan saya bercadang nak update blog memandangkan dapat menggunakan lappy mama. Hihi. So, saya nak cerita tentang seseorang yang saya adore , blh kan?

Kalau selalu saya cerita pasal lelaki Korea saya je, yang tak der nya akan jumpa ciri2 macam tu kat Malaysia ni, Haha. Sekarang nak cerita pasal salah seorang lelaki Malaysia yang saya suka. Actually banyak lagi, tapi ini je yang saya suka dan nak post. Yang lain2 tu, hari lain je la. Hhaha. 

Nak tahu tak siapa? Hahaha. Saya suka FAIZAL TAHIR. Hahaa. Jangan gelak yee..

Kenapa saya suka dia? Saya sebenarnya suka dengan lagu dia pada mulanya dulu2. Sebab lagu dia semuanya serasi dengan jiwa saya :) Kan lagu dia frust2 semua kan. Hahaha , Sekarang ni pun saya sedang menyanyi2 lagu Hanyut. Awww. !!

FYI, saya ni tak la berminat dengan lelaki yang berambut panjang, Tapi Faizal Tahir ni lain sikit la. Hhahaha. Dia berjaya memikat hati saya :) Hahaha. Bahaya ni, tak pasal kena pukul dengan isteri dia. Hahaha. 
Minat saya maksudkan bukanlah nak menjadikan dia buah hati, Minat kepada seorang artis je :)

Tadi saya search2, jumpa la juga biodata si Faizal Tahir ni. 
Nahh. Baca la ek. :)

 Ahmad Faizal Mohd Tahir
 26 Oct 1978 , Kuala Lumpur
 Scorpio 170cm
Anak ke 2 daripada 7 orang adik beradik

picture ni ikhlas dari pakcik Google ;D


 

7 orang kiud berbicara:

ayin~weeweet said...

ni mcm icon lelaki melayu sejati kan?heheh FT ROX!

fynn said...

niesh! lynn pun suka Faizal Tahir. aww! sweet betul lah die.
now, kalau tak silap rambut die dah pendek kan??

Amni said...

kmk suka laki opuan ambut panjang.. serius! hehe...

Amni said...

suka mek tengo faizal tahir layan bini nya.. iyerrrr... lain gik dipikey.. ekeke...bait bah upa... sik tak ingin laki kedak ya? erk? apakah? haha

niesh™ said...

ayin : agree. x mcm artis lain kan. :)

fynn : tak tahu la pulak fynn, sbb niesh tak catch up dengan latest news dia kblakangan ni. hihi

amni : mk mek laki gya koh. haha. dh lagu nya ya macam menunjukkan nya caring an pasangan nya. ceh. haha. pa kah.

Ann said...

harhar .. satu persamaan ~ tak suka lelaki rambung panjang .. lelaki korea yg berambut panjang ? sukaaaaaaaaaaaa ... hahaha .. yes im a little bit bias abt korean 'namja' ... hee

niesh™ said...

ann : susah btol nak cr kekurangan budak2 korea kan, wpun diaorang pretty boy. haha :)