DROP YOUR LINK HERE

Saturday, August 28, 2010

helo ;)

Assalamuailakum dan selamat petang semua. Hehe. Lama dah update kan2. Sabar ye, Hari ni akan update banyak. Ni macam pendahuluan je. Haha. Nak ucap terima kasih kat follower2 bru. mltan100.blogspot.com Belum sempat menjengah kat blog korang. Sabar la ye..
Saya rasa nak buat rule la kat blog saya, untuk mengelakkan perkara yang tak disukai berleluasa kat blog saya. Haha.
Tapi nanti saya tak comel pulak kalau buat macam tu. mltan100.blogspot.com
Tengok la macam mana ..

3 orang kiud berbicara:

Danial Ikhwan Jaafar said...

rule apa tu nieshh? hehe =P

niesh™ said...

haha. rule utk menjaga tatasusila, jgn terjerit2 mtk follow d blog orng. haha

Danial Ikhwan Jaafar said...

saya pon tak suke orang tiba2 mintak follow. entah dibaca atau tidak blog kita.. aishh...