DROP YOUR LINK HERE

Sunday, August 29, 2010

friend's birthday

Hai semua.. Saya tak tidur sementara tunggu sahur, jadi saya mengupdate blog la yee.. Takda banyak nak dibicarakan.. Cuma nak share saya outing dengan kawan lama yesterday.. Awww... Jeles tak? Hhaha..

Kawan saya ni birthday 25 August .. Tapi majoriti dari kami ni budak form 6, itulah sambut hari jumaat.. Birthday girl tu pulak kerja, Busy dia tu.. Haha......

Saya selitkan pic yang tak seberapa cantik yee... mltan100.blogspot.com


bday girl ^^



posing-snap snap :)


donutss.... yumm yumm.. tapi nak makan ni tak senang tau.. siapa cepat dia dapat apa yang dia nak.. haha


sedang berusaha mendapatkan donut



dah dapat dahh :)


posing lagi


siapa yang cantik? haha




p/s : actually byk lagi, tapi kawan blm upload, yang ada fb saya dapat la tengok.. macam la orang nak tengok. bukan artis pun. hahaha

3 orang kiud berbicara:

shima said...

tetibe tengok big apple,rase cam mengidam lakk nak makan.sedapnyerrr.

Beautiful Stranger said...

mintak donut!!

AiDa AzRyN said...

Happy birthday to her.. :)