DROP YOUR LINK HERE

Friday, July 09, 2010

I'm sorry




Selamat tengah malam semua. Lama dah saya tak jalan2 ke blog orang. Saya minta maaf sangat. Benda ni pun buat blog saya punya traffic down. Saya minta maaf sebab jarang blogwalking. Sob sob.

Bukan sengaja. Tapi emosi saya minggu ni tak berapa stabil. Saya sendiri tak tahu kenapa. Macam ada tekanan berat yang menimpa dekat saya. Makin teruk semenjak 2 menjak ni. Entah lah. Saya pun tak tahu. Fikiran saya terlampau banyak agak nya.

Kadang2 tu saya malas juga nak g blogwalking sebab tggu blog loading. Shoutbox lambat keluar. Tapi saya ada sebab sebenarnya yang buat tak berapa bagus mood.

Seriously, Mood saya memang down minggu ni. Kalau boleh nak tidur lama2. Mimpi banyak2.

hu. bubye. goodnight


2 orang kiud berbicara:

tim said...

take ur time ok..
mimpi kyu hyun bnyk2

Hamzah Ian said...

wah.. blog ni cun..