DROP YOUR LINK HERE

Sunday, July 04, 2010

keaddictan saya :)

Hai semua.

Sepanjang saya habis matrikulasi ni dan menjadi penganggur yang saya sangat berjaya. Saya tersangat la addict dengan 3 perkara.

Yang pertama, Keja sayaTIDUR je. Bila saya tidur awal pun, saya masih mengantuk lagi bila bgn nanti. Saya pun tak tahu kenapa. Awal mana saya bangun, Ptg tu mesti saya tidur lagi. mltan100.blogspot.com Dah memang tebiat agaknya. Tapi, saya suka macam ni. Wlaupun kdang2 tu tidur tu boleh buat saya rasa macam nak lumpuh je. Mana tak nye. Mula2 saya balik dulu, saya tidur je keja. Smpai saya rasa nak sakit, Terlampau banyak rehat agaknya kan. Tapi sekarang takdala sakit. Saya dah mula kurangkan tidur ptg dgn menonton sinetron. Haha. Lagipun saya nak biasakan diri. Nanti bila dah kerja susah pula nak tidur ptg kan.




Yang saya addict number dua ialah SUPER JUNIOR. Hahaha. Video diaorang yang saya dh tgk byk kali saya tgk lagi berkali2. Tak da keja je, terus tengok diaorang. Kalau sehari saya tak tengok dioarang, Tak lengkap hidup saya ni mltan100.blogspot.com Betul2 tak lengkap. Dulu saya selalu hairan napa la kawan saya ni gila sangat dengan budak korea ni. Cam tak da pa2 pun, Bila terkena sekali, saya lagi teruk dari dia agaknya.



10 org je. hu


mesti tgk dia hari2 mltan100.blogspot.com




ini video yg baru sy tgk



Yang terakhir yang saya addict, GAME FACEBOOK la. Orang cakap game lame ke apa ke, Saya tak kesah! mltan100.blogspot.com Hak sapa2 la nak buat apa dia suka. Jgn kacau orang la kan. Korang suka tak main ni? Tak suka? Jgn baca mltan100.blogspot.com . Sebab saya sangat suka. Boleh kata semua game kat Facebook tu saya main. Sebab dah takda keja kan. Kalau boring2 memang cepat naik level saya. Tapi ada masa saya mlas. Saya tak main la.






ihsan Google ni antara yg saya ska men. xtually byk lagi mltan100.blogspot.com

1 orang kiud berbicara: