DROP YOUR LINK HERE

Saturday, July 31, 2010

AWARD



Saya dapat Award . Lama dah award ni. Saya dapat award ni dari HannySkyleto.
Terima kasih yee. Sayang awak ;)

write 5 interesting facts about person who gave u this award

dia suka SS501
dia suka Kpop
dia tak suka orang yang perasan bagus (sama la )
dia ambil SPM thn ni
dia baik dan friendly sebab dia bg award ni kat saya :)
(ini berdasarkan yang saya lihat di side bar dia)

write down 10 interesting about urself n ur hobby

comel. aww. mltan100.blogspot.com
tak suka dengan orang yang berlagak, backstabber, penipu, gedik, penindas dan yang seangkatan
suka makan benjo cheese, pizza, cano fish sugarbun, nasi goreng cina, mee jawa, mee kolok, keropok lekor dan yang sedap2 dan halal.
tak suka soya
friendly tapi tak byk cakap (betul ke ni? )
masa lapang dihabiskan dengan tidur dan depan laptop dan handphone
ELF of Super Junior
sayang sangat dengan kucing
teringin nak ada kura2

pick ur most 10 deserving recipient n describe them

Bea Aziz
dia baik, baru bg saya award yang dia cipta sendiri lagi tu

Wan Hazel
selalu visit blog saya dan hantar komen.

Ryna Rawk
dia selalu jenguk blog saya. dia ada mata yang cantik. wee.

Iqa
dia peramah

Farysa
dia baik, salu komen saya punya post.

Iskandar
nya bait, and friendly .

TimTim
dia best.

Saleh Hamdi
pengomen post paling setia

2 lagi? hmm. check di shoutbox yee..

5 orang kiud berbicara:

Bea Aziz said...

tengs nieshh.. bea amik dis award k.. :)

niesh™ said...

ur welcome bea. :)

Saleh Hamdi said...

kamsamnida~~
will post it later k.. :)

Aku Adalah Aku said...

cakkk!!!
samekom nieshh...he2...
u gve my award??
waaa...terharunya...hek2...
polah makan doa selamat trus kak tok..keh2..
tq niesshhh!!!

farysa said...

sorry lmbat
btw,
thnks yer niesh
=)