DROP YOUR LINK HERE

Saturday, June 19, 2010

UPU

Result upu sudah keluar dan saya tidak menyemak keputusan saya sebab sudah terang lagi bersuluh yang saya tidak akan dapat menyambung di mana2 U dalam ijazah. Saya terpaksa bermula dari bawah kembali. Saya membuang masa setahun di Labuan dan ini yang saya dapat. Memang la kalau di lihat dari pemikiran kamu semua, kesalahan itu datang dari diri sendiri dan bukannya orang lain, saya sedar. Saya tidak la begitu frust kerana tak dpt further study d U dalam degree.

Tapi, bila orang yang dekat dgn kita pergi ke tempat yg betul2 kita nak pergi, perkara macam ni sangat menjengkelkan saya. STRESS.

Sekarang saya sedang plan macam mana nak teruskan kehidupan. Saya akan bekerja mungkin. Sementara menunggu SPA. Mungkin juga saya akan apply dip uitm. Honestly, semangat saya untuk study semakin pudar. Entahlah. This is my 1st time that I can’t get what I want. It’s hard to believe. mltan100.blogspot.com


12 orang kiud berbicara:

zac zirwan said...

never give up gurl!
perjalanan masih jaoh.. =)

Melz said...

anggap takda rezeki disitu. takpe jangan menyerah kalah teruskan usaha dan berdoa !

ayin~weeweet said...

gal..b strong..ilmu ada di mana-mana

plzz dun gv up!

Alia said...

kenapa tak dapat sambung degree kat mana2 u plak?

niesh™ said...

thanks u all. really need some good word now.

niesh™ said...

alia : result saya tak berapa ckp utk masuk U under degree.

SYAMIMI said...

niesh, jgn give up k... ade hkmah semua nih

niesh™ said...

yup2. hope so there is much better thing behind of all this . :)

Azizul Luqman said...

selagi boleh study, study lah.,
jgn jd mcm org, dah tua² b'janggut baru nk study., huhuhu~

jeff Jorgio said...

kalu nak keja...keja dulu...nanti dah cukup duit bleh study blik...

niesh™ said...

memang la rasa nak study, tapi tak da rezeki mungkin. doakan lah saya dapat SPA ye. tak kesah la saya rugi 3thn, janji saya dpt apa yg saya suka :)

Fane Davis said...

be strong k...
jngan puutus asa dulu.banyak lagi peluang kat luar tuh...
saya juga pernah mengalami situasi macam yang kamu hadapi sekarang.bezanya,saya dapat offer further degree dalam bidang yang saya tak suka.and now,saya ended up dalam bidang lain pulak.