DROP YOUR LINK HERE

Monday, January 02, 2012

huhu


Macam malas nak greet korang semua. Huuhuhu. Beberapa hari ni macam malas je saya ni.
Makin2 lagi 2 3 hari ni banyak sangat benda yang terjadi.

Sekarang ni saya kan kerja dgn LHDN utk program BR1M. Tapi sementara je la.
 Bila ada sesetengah orang yang nak kenal saya, saya tak kisah orang tu siapa. Saya tak pernah memilih nak berkawan dgn siapa2 pun. Tak pernah saya ni nak berkawan dgn government servant je.
Sedihla bila orang cakap macam ni. Saya sendiri pun sambilan d LHDN. 

Saya memang jenis tak suka bila orang saya tak kenal minta number phone secara tiba2 unless saya dah kenal and saya rasa selesa. Kalau tak saya memang takkan bagi. Bukan sebab saya ni sombong dan memilih nak kawan dgn government servant je, tapi sebab saya ni sangat mementingkan keselesaan.
Kalau saya bagi pun number phone tapi saya tak layan. Still tak guna.

Saya memang tak suka orang yang memaksa sangat. Saya cepat tak selesa dgn orang yang memaksa. Bila kita betul2 nak berkawan, macam2 cara pun boleh kan. Huuu.

Sedih la di cakap memilih kawan macam tu. :(




Photobucket

4 orang kiud berbicara:

bella luna said...

sabar ye niesh, maybe die kecewa sgt sbb tak dpt no kamu sbb tu ckp macam tu,. dah betul2 kenal nanti, die akan fhm kenapa kamu buat mcmtu,. just chill and ignore je apa yg org nak ckp, selagi apa yg kamu buat tak menyusahkan die,.

niesh™ said...

huhu. tq bella luna :) tak sangka pula kena kutuk macam tu.

Aida Azryn said...

hehe.. sabar je la niesh.. :)

Liana Ryan said...

Berkawan baik-baik, biasalah orang masih baru mungkin tak kenal lagi =)