DROP YOUR LINK HERE

Saturday, December 11, 2010

contest ;D

hello dunia :D
nampak tajuk entry? bgs la. hahaha. 
 actually niesh malas nak join, sbb kompom takkan menang punyala, sbb tak hebat edit pic, skadar edit contrast je. hahaha.

 tapi mengenang cik ming yang bersungguh telah mengetag saya, *kmkhargaiglak2* , jadi saya pun join. :D

EDIT PHOTO CONTEST


nak tahu syarat2 nya?
 sila rujuk disini


 saya selalu edit contrast je. haha. tapi memandangkan balik2 control comel je, saya try dgn ganas ckit la, tak kisah la tak comel, nak lari dari kebiasaan. hahaaaha. 

janji saya bahagia. :D


sebelum

selepas


so, anda nak join? hihi. silakan :DD

7 orang kiud berbicara:

cik zaza said...

ganas yg skema..hehe..
gud luck! =)

niesh™ said...

hahaha. tak comel langsung kan. hahaha.

Lia Edwin said...

xlah ganas gilak..:)
lbh sweet jak..

BSI-BSR-VIVIAN said...

cute ada jak..hehe

cik zaza said...

muka dah comel buat apa pn comel.. =)

niesh™ said...

lia : eee. boh gya, kmbg idong tk. hahahaha. join la contest ya. macam btimbun jak orang join mek tga.

bsr : aie. ska eh knk puji, :DD knk kmk xpat g blog ktk oo?

cik zaza : :DD adohhh. tak tidur la saya malam ni, senyum sendiri :DD

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah..tq juin n gud luck ye