DROP YOUR LINK HERE

Monday, November 15, 2010

merepak pagi2 ;)



 Selamat pagi semua ;)
Lama dah saya tak update kan. Bukan apa, otak saya ni kering sungguh. Hahaha.
 Mesti dah banyak blogger dah lupa dgn saya. 
 So, pg ni dengan bersemangat saya mengupdate. ;)

 Pernah tak dlm hidup korg, korg jumpa dengan org yang syg korg, yg betul2 syg korg wpun dia tahu hakikat nya dia tak dapat memiliki korg, ala macam lagu 'sayang sayang-aliff aziz' tu ;) 
pernah ke tak jmpa org macam tu?
Susah kan nak jumpa orang macam tu. Kadang2 apa yang kita nak, kita takkan dapat. Selalu nya yang kita tak suka la yang kita dapat.
Kalau la saya dapat boyfriend yang sgp blik jumpa saya tiap minggu, haisshh . Memang saya jaga betul2. Yang pentingkan kita dalam semua bnda, bagi thu jadual kuliah tanpa perlu ditanya. 
 Sweetnya ;)
 Hhahah. Jangan jadi macam saya ni. Kalau tengok drama mesti macam ni. Hahaha.

 kadang kadang x memiliki lebih indah dari memiliki ;)

Setuju tak dengan apa yang saya cakap?  
Masa disukai dan masa menyukai indah lagi. 
Ini pendapat saya la, kalau nak bangkang, silakan.
 Kenapa saya kata macam tu? Sebab selalu nya bila dah couple, kita mudah leka.
 Sebab orang yang kita suka tu dah jd milik kita, TAPI, bukan milik penuh pun. , kita couple je dengan dia. Hahaha
Rasanya perkataan couple tu la buat kita leka, masa suka tu kan terkejar2 nak berebut takut kna rampas kan.
 Mana tak semua benda pun sgp buat. Biar korek duit tabung, berhabis duit ptptn smata2 nak ambil hati org yg kita nak. 
 Tapi bila dh dapat, mula la rasa selesa. Sampai terlupa yang kita mengabaikan si dia.
 Cehh. Hahah. Jiwang plak saya hari ni kan. HhHaha.

 So, apa2 pun. Sayang la org yang saya dgn kita, Hargai mereka. Susah tau orang nak sayang dgn kita ;)


p/s : saya sendiri pun tak faham apa yang saya membebel ;) ahaha

with love ,

4 orang kiud berbicara:

maymeiygcute said...

i really2 envy with ur blog. be my teacher please. waaaargh hahaha
niwei, jrg2 mek komen,. bukan apa kotan suk ngga blog ktk tauk ada lupak komen. HAHAHAHAH., sieslyyyyy. nang salu juak rasa xmok lpas org ya. p hakikat mesti dtrimak. huhuhu. gney2pun, terpksa juak tgglkn org nok plg ta syg. lumrah. T.T but try not to forget. it hurts you more k. (: try to reminisce memory jak, n continue loving other. XD

MingMing said...

jiwang eh..haha..papun, bena bah.. appreciate someone selagi nya ada ngan kita sebab mun kita dah kehilangan kita sik tauk sma ada the next person is better than the then person rite...^^

MarlyMarble said...

nang bena lah..nya untung, nya mauk aku,nya dpt aku.tapi lama2 alu sik caring.dah berbuih mulut ngerepak.kinek dah terhantuk baru terngadah.takut juak nya ditinggal.

niesh™ said...

maymei : thank you so much. aduh. kembang alu asa idong. hahaha. blm bgs glak gk blog kmk tk. huhu. yala tek, mun ingat knangan nk indah2 , pande senyum kdirik jak asa. haha

ming : bna ya ming. netauk nk bru agk trok dr nk lmk.

marly : yalah, mun dh lambat bru mk sdar , susah la ckit. bru sedar salah selama tk, p xda guna juak asanya.