DROP YOUR LINK HERE

Sunday, October 10, 2010

award dari dunia tyra :)





Dunia Tyra



Morning peeps ! 
 Selepas post marah2 di bawah tadi mencemarkan blog saya
Award ni datang nye dari DUNIA TYRA.

Dia bagi award ni sebab follower dia dah mencecah 400 :) Banyak tu. Hihi. Award ni tak free2 je tau. Ada tag sekali. Korang nak award ni? Mana blh.. Mesti jadi follower Dunia Tyra dulu :)

Tak nak buang masa, Mari jawab tag :)

Apakah pandangan anda tentang Blog Dunia Tyra ?

Blog dia simple, comel, dan yang paling penting, Tak lama tunggu loading :)


  Nak cakap apa dengan tuan Blog Dunia Tyra ?


Terima kasih sebab buat award ni. Then, senyum2 selalu :)


4 orang kiud berbicara:

Danial Ikhwan Jaafar said...

oh, baru teringat hari tu niesh bagi award/tag. nak kena buat ni, sekarang tak busy sangat. haha

AiDa AzRyN said...

Tahniah sbb dpt award! hihi~ ;)

Amni said...

Sakit ati baca entri terbalit dibah ya.. hahahahha.....

niesh™ said...

danial : buat la ;)

aida : sama2.

amni : nang skt ati alu2 eh ;(