DROP YOUR LINK HERE

Friday, September 03, 2010

selamat pagi!

selamat pagi semua! hari ni hari jumaat, petang ni buah hati saya akan bertolak dari kuching pergi ke rumah dia di bintulu, i'm so excited to meet him next week.. aww..
haha.. i miss him so damn much.. tak terkata lagi..

so, hari ini saya akan pergi some event, maksudnya saya tak akan berblogging, macam la saya selalu blogging.. hahaha..

awal2 pagi buka blog dah sedih dah sebab ada orang dah unfollow saya.. huhu.. apa lah salah saya, tapi tak pa, unfollow la, ada aku kesah? haha. nyah kau dari blog aku... dush! kalau orang dah suka blog saya nak buat macam mana kan, terima je la.

saya ada juga rasa nak unfollow orang tapi nanti kesian la dekat orang2 tu, lagipun buat apa la nak unfollow , macam la awak baca semua blog yg awak follow tu. kot2 saya celupar sangat ke belakangan ni? tak pa la..

tapi disini saya nak tekan kan la sikit ye, kita berblogging ni bukan nak berlawan siapa banyak follower, blog sisapa cantik, kita nak cari kawan, dan nak lepaskan rasa hati tu. saya admit kadang2 bila blogwalking sengal jugak tunggu blog loading, shoutbox yang kat tepi tu tak kluar2, tu la sebab nye saya jarang nak blogwalking, benda ni menyakitkan hati la, kena lagi dengan header yang besar loading lama, letih la nak tunggu, banyak lagi blog saya nak pergi, satu lagi yang paling tak suka, bila penggunaan warna yang menyakitkan mata saya sebagai background, kalau ada yg tahan dengan benda ni agak2 nya hebat betul la orang tu, kaler merah terang terlampau memang tak sesuai ok jd background.

siapa yang tersinggung ke apa ke, saya minta maaf, blog saya pun lama loading tapi tak la menggunakan warna yang menyakitkan mata sebagai background, ini bukan saya kutuk orang punya blog, kita harus saling membaiki blog satu sama lain, cehh. hhaaha.

sepuluh jari ku pohon andai tersalah kata. Assalamualaikum wbt.

CHEERS! 


p/s: berbicara bukan dari bibir yang pedas berkata2 tapi dari hati yang ikhlas :)

8 orang kiud berbicara:

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah, awal hari ni. pukul 5.30 dah tinggal jejak di shoutbox. saya selagi orang tu update saya follow dan baca blog dia. kalau selalu dia update, selalu lah saya ke blog dia. haha.
takpe blog niesh ni kiranya takdela lama sangat menyepi. have fun in bintulu! =)

niesh™ said...

buah hati orang bintulu, saya orang miri. hihi. tapi dia akan beraya di miri :) awal ye hari ni? haha. ada kerja nanti ptg,:)

Beautiful Stranger said...

hahhaa tok kesinambungan dari entri kmk tok..haha sikpa la unfollow ya.. sikda org berik duit pun mun main follow tok. bukan jaminan bah..utk suka-suka jak kita blogging tok. utk suk kedirik jak bahhh...

fLo said...

morning...heheheh.........
xhal la..lain org lain cr nya blogging..juz ignore..hehhe..
xsuka xpa...
ada gk org lain bc bh..=P

Amni said...

kmk jarang follow urang sebab administrator kmk block apllication ya... tapi mun kmk singgah, komen ya, retinya kmk follow la blog ya.. hehe.. kmk sik harap pun urang ya follow kmk even kmk follow urang ya pun blog ya dengan cara kmk mpun.. hehe... selamat hari ray..=)

syafiq_ghani45 said...

post yang menarik :) .. Senang2, view n follow my blog : syafiqaghani.blogspot.com

ayin~weeweet said...

hehehe blog sy wrna merah tp cantik apa hehehe

pon ada org unfollow juga.oh..apekah?hahaha

achu thevar said...

janji i follow u kan...=)so sweet la u punya blog...