DROP YOUR LINK HERE

Thursday, September 02, 2010

menghitung hari


'menghitung hari, detik demi detik..'  
haha. kenapa tajuk entry kita menghitung hari? sebab saya menghitung hari nak raya, mengitung hari nak memulakan hidup baru, menghitung hari nak bertemu dengan buah hati, menghitung macam2 la.. 
lepas raya ni saya nak lupakan semua benda yang saya dah buat dulu, i'm regret about it, and i want all the memories to fade away, all of them are MISTAKES!

saya perlu berfikir sedalam dalam nya tentang segala keputusan yang akan saya buat. some people makes me more stronger when i recall back their humilation towards me. tunggu jak torang 

 cehh. macam marah je kan bunyi saya ni. takde la marah cuma geram je bila terfikir balik. tapi biarlah, lepas ni saya msti berfikir ke depan tanpa menoleh ke belakang lagi. setahun lagi dah nak masuk 20 thn dah umur saya, aww. tua nya sudah.

harap2 syawal yang bakal menjelang ni membawa seribu keindahan kepada saya dan anda semua.
 p/s : entry ni macam merapu kan? haha.. cheers!


8 orang kiud berbicara:

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha
selamat hari raya nieshh! =D
harap dapat buka lembaran baru dalam hidup nieshh. =)

niesh™ said...

yeah.. amin :)

Amni said...

belum tua gik ya deng! =P 20 gik mudak ya.. hehe... belja2 benar2... selamat hari raya..=P

niesh™ said...

kira tua la ya juak. dah mencecah 20 ya. ;)

fLo said...

selamat ari raya...=P
mun ktk pdh 20 dh tua..
kmk 25 apa la..hehehe..
super tua..hehehe..

hamzah ian said...

dah nak raye ke??

WZulhilmi said...

Gud luck for ur new life!! :)

niesh™ said...

flo : awok oo. haha. tpi len asa bila nyebit umur 20 dah. haha. new life!

hamzah : awak rasa?

zul : thanks!