DROP YOUR LINK HERE

Wednesday, July 14, 2010

nak orang komen blog!! :)

Hi semua! Saya nak minta semua2 yg visit blog saya komen blog saya. Blh tak?mltan100.blogspot.com
Tapi TIDAK DIBENARKAN BAHASA KURANG SOPAN mltan100.blogspot.com .
Saya takut blog saya terlampau lama loading, terlalu penuh ataupun bising dengan musik korea.
Please ye. Komen la apa2.
Background menyakitkan mata ke.
Saya nak repair blog dan nak opinion dari anda semua.
Thanks.
Tak komen jaga mltan100.blogspot.com

8 orang kiud berbicara:

Amar Nasir said...

sume cantik n nice,tp i xsuka ad lagu2 kat blog,tp xtau la klu org lain xkisah

Wan_hazel said...

tok mek komen blog ktk..trimak ngan ati terbuka k...hehehe,,,load page xlamak...dah ok dh..p better ktk buang widget xpaedah ya..cam live traffic feed ya...slide gambar ya(p mun xbuang pun xpa)..n music ktk polah yg ada pause k...yg len ok dah...

aoklah sgek gik..mun pat polah post komen yg pop up pun...senang mok komen..ato kat setting

AiDa AzRyN said...

Better jgn letak lagu la.. tp klu nak letak boleh... tp biar yg ada play dan stop.. ;)

Saleh Hamdi said...

yep..agreed with the pause-able music..
ur music is ok for me but sometimes kinda feel like, "eh, when did i on my winamp?" (ngn nada terkejut) haha~
background n others are great!(plus the song~)

niesh™ said...

yala. saya pun terfikir xnak letak lagu. macam disturb reader je. sbb saya slalu gak terkejut kna lagu org. haha.

Sher said...

niesh letak music yang blh pause lah senang ckit..saya dulu pun guna yg sama mcm niesh tapi suda remove da sekarang ni..hehe...

Cik Peanut said...

cantek je loh. tapi belakang memang plain x de background ek?

ke tak habis loading. entah..
anyway, dah comel dah~

fierlynn said...

honey! your blog just nice. tak berapa suka dengan music. bole tekan stop tak? haha