DROP YOUR LINK HERE

Sunday, June 27, 2010

OMG.. SuJu !!

Siapa suka Kpop? Cepat angkat tangan!

Haha. Sejak je saya terkena bahang Super Junior ni masa nak habis2 sem di Matriks dulu, sampai sekarang saya sasau dan tergila2 kat diaorang. Hafal lagi tu 130rg punya nama. mltan100.blogspot.com . Kawan saya adalah juga kenalkan Kpop ni dengan saya dulu, tapi taklah saya tergila-gila sangat. Biasa je. Tapi Super Junior ni memang buat saya gila betul. Haha. Setiap hari saya buka benda yang sama pun tak kisah, Janji saya tengok diaorang. Gila betul dengan diaorang ni.

Plan saya dan kawan yang lain nak pergi ke SS3. Harap2 ada rezeki la kan. Jauh KL tu dari Sarawak ni. Banyak benda yang nak diurus dan dibuat. Bukan setakat tiket je. Tempat tinggal,makan minum, dan tiket masuk konsert tu. Saya harap2 dapat tengok diaorang. *excited
mltan100.blogspot.com .

Saya paling suka KYUHYUN. hihiihimltan100.blogspot.com . Tak tahu la kenapa. Dia nampak matang dan saya suka. Muka je la nampak matang. Hahaha. Kalau saya tengok dia live, saya pengsan mungkin. Seriously, I can't imagine. Mungkin saya hilang kata2 agaknya kan. Hahaha.

Lagu No Other dia besttt !!! Patut dengar. Dia punya muzik lain dari yg lain. Nice.

Malas nak cakap banyak. Share pic la ye. mltan100.blogspot.com



SS3 *nak g sgt222



fourth album





10 of them . hu


kyuhyun magnae mltan100.blogspot.com



my 13 boys


TOTALLY XDA KAITAN *nak show background 2 je mltan100.blogspot.com


twitter sy



wallpaper desktop *kiud kn :)



p/s : hihi. sory kalau da pic kabur. xdapat share byk. simpan utk entry kmudian hr.


4 orang kiud berbicara:

Ashraf Latif said...

tak paham tak paham tak paham....

kenapa pompuan kumpulan ni? tak best pon lagu...huhuu

niesh™ said...

sbb diaorang comel hahah. :)

Khairunnisa' said...

Saya suka K-pop but not as fanatic as my good friend. Cuma ada 2-3 bands sahaja yang saya suka - depends on their talent.

Girl bands quite okay but tak suka fancy-fancy and buat ala-ala cute macam orang Jepun selalu buat tu - menyampah.

(http://ohmonstar.blogspot.com)

niesh™ said...

saya tak la berapa tahu group len, saya fanatic dengan suju je. kalau group perempuan, saya tak berapa sangat. hihi. sebab diaorang gedik . haha. jahatnya. :)